Originalni pokloni za Novu godinu, to se traži. Mi smo izdvojili naše favorite iz asortimana Lud Poklon. Ako vam nešto privuče pažnju, slobodno svratite kod nas i kupite ili naručite online. Možda je i najbolje da vam se dostavi na kućnu adresu, kupite više različitih poklona, bez stresa i ludih ljudi sa tašnama koji kruže oko vas.

Top 3 novogodišnja luda poklona za dečka

Lude čašice za rakiju

lud poklon casice za rakijucasice-rl-zenske1-500x500

 

 

 

 

 

 

 

 

Koji od ova dva seta ćete pokloniti dečku, zavisi od vaše ljubavi a i možda ljubomore . Odličan poklon za hladne dane koji nam slede, taman da se uz jednu čašicu ugreje kad dođe kod kuće. Prvi set čašica za rakiju karakterišu ludi natpisi koji su deo svakodnevnice svakog Balkanca dostojnog prave rakije. Drugi set je intresantan, jer kad sipate rakijicu u čašicu, devojke sa čašica polako počinju da gube deo odeće. Na vama je da odlučite koji set bi više odgovarao da vam greje dečka .

Za one ljubomorne, sa odličnim smislom za humor klikni ovde, a za one koje stvarno vole svoje momke ili prave rijatelje klikni te ovde.

 

Džemperi za prave muškarce

lud poklon

 

Duhovit poklon za Novu Godinu! Ako želite da začinite vaš život u spavaćoj sobi, i da poklonite originalan poklon ovo je pravo rešenje. Za hladne dane, duge šetnje ili samo zezanje, date vašem muškarcu da isproba ovaj specijalni džemperić.

 

Kupi ovde.

 

 

 

Antistres sika

lud poklon sika

Najnovija stvar za borbu protiv stresa kod muškaraca! Pritisak rukom na ovu blaženu i meku, božanstvenu stvar, dovešće Vaš um do stanja sličnom bestežinskom. Veoma je meka i stiskabilna, a ima i zavidnu težinu i veličinu. Lekari bi trebali da je prepisuju!

Cena je za jedan komad. Nažalost ne idu u paru kao kod pravih žena.

Kupi ovde.

 

 

 

Top 3 novogodišnja luda poklona za devojku

Grejač samo za njene ruke

lud poklon grejac

Na hladno, zimsko veče dok se šetala u sebi je mislila kako sam opet zaboravila rukavice. Zavukla je ruke u džep,i opipala je nešto gumeno, kružnog oblika ispunjeno nekim gelom. Izvukla je napolje, i setila se da je jednom prilikom dobila ne poklon mali grejač ali nikad ga nije isprobala do sad. Kliknula je malo dugme, i celim jastučetom gel je krenuo da se pretvara u čvrsti rah koji je oslobađao toplotu. Dlanovima je prostruila krv, krenuli su trnci prstima da se šire kako su joj ruke opet bile tople uprkos hladnoj zimi.

Da vašoj devojci ruke budu tople klikni ovde.

 

 

Kasica za ženske potrebe

kasica-zenske-potrebe-lud poklon

 

lud poklon

 

 

 

 

 

 

Da li ste svesni, koliko zapravo imamo para u sitnini? I kad bi vodili računa, zapravo bi imali MNOOGOO više. Ili prosto ste videli te predivne cipele ili fabuloznu tašnu, i ne znate kako da ih kupite?! Počnite sa malim koracima, sa malom štednjom. Korak, po korak odvajajte. Jedan dan se odreknite kutije cigara, drugi dan ne idite u kafić već pozovite drugaricu kod vas na kafu. Vi ipak zaslužujete tu tašnu jer ste fantastična osoba i puno radite. Al morate malo da se strpite. Zato počnite sa štednjom, ili pomozite vašoj dragoj u tome. Kao motivaciju dajemo vam sliku Morgana Freeman-a.

Za sve buduće štediše, klikni ovde.

 

 

Mirisna sveća u tegli

svece lud poklon

 

Hipesterski fazon. Ali lep poklon. Za romantične devojke, za one koje brinu o svojoj kući i enterijeru. Pored svog specifičnog izgleda, odlikuje ih i lep miris. Izgledaju kao teglice samo umesto džema različitog ukusa imamo sveće različitih mirisa.

Za one sa istančanim ukusom za estetiku, klikni ovde.

 

 

 

 

 

TOP ORIGINALNI POKLONI 

 

Teslina kugla

lud poklon plasma kugla

 

 

 

 

 

 

 

 

Teslina kugla je jedan od izuma Nikole Tesle koji je bio veoma popularan 1980-ih. Tesla ju je izmislio nakon eksperimentisanja sa visokom frekvencijom električne struje u staklenoj cevi dok je proučavao fenomen visokog napona. Budite i vi naučnik malo. Pogledajte šta se dogodi kada nosom dodirnete kuglu 

USB Teslina kugla, koju vam mi predstavljamo ovom prilikom, radi, kao što joj i sam naziv kaže, pomoću USB-a. Uz kuglu dobijate i USB kabl, tako da kugla može da radi na bilo kom mestu koje ima ulaz za USB.  Ona reaguje na dodir i u njoj se mogu videti strujice različitih boja. Takođe, u ritmu muzike kugla vibrira.

Za one koji vole nauku i zabavu klikni ovde.

 

Peščani magnetni sat

ferofluid lud poklon

 

 

Možda ste čuli za feromagnetnu tečnost, možda ne. Mnogi su pokušavali da je naprave u kućnim uslovima od mastila za štampač koji sadrži opiljke gvožđa a evo mi smo uspeli da je donesemo i iskoristimo da radi poput peščanog sata. Izuzetni hipnotišuća, zaista originalna. Pogledajte na sledećem snimku, a sko želite da poklonite ovaj nesvakidašni poklon kliknite ovde.

 

 

 

Sexy veče

lud poklon lisicekamasutrakarte-845x1000-500x500

 

 

 

 

 

 

 

 

Kod nas ćete naći povoljnije sexz igračke od bilo kog sexy shopa. Ako želite da malo unesete uzbuđenja u vaš život, ovo je prava kombinacija. Lisice i maska, a na vama je da dogovorite ko će da dominira a ko će da uživa. Takođe možete da igrate poker u skidanje, koji sam po sebi već može da bude uzbudljiv ali sa našim kamasutra kartama, možete da isprobate nove poze. Nova Godina kod kuće nikad neće više biti ista.

Za ljubitelje dobre zabave za odrasle, klikni ovde i ovde.

 

 

Magični držač za vino

 

drzac za vino lud poklon

 

 

Da li vas fascinira toranj u Pizi? U pomoć zakona fizike, magični držač za vino je idealna dekoracija za sve ljubitelje vina. Elegantnog dizajna, od pravog punog drveta uklopiće se u vaš enterijer. Idealan poklon za godišnjicu.

Za prave ljubitelje vina, klikni ovde.

 

 

 

Drevena kocka Sat

sat kocka lud poklon

Od pravog drveta, digitalni sat u obliku kocke. Dizajn je kao da je ispao iz IKEA prodavnice. Ima opciju alarma, ali nema opciju snooz tako da više nećete odlagati ustajanje.

Dimenzije 6.5 x 6 x 6.5cm. Radi na baterije 3AAA ili na USB koji se dobija uz njega. Ima više različitih opcija u podešavanju. Sat može sve vreme da bude prikazan na displeju, ali možete da ga namestite da se pojavi samo ako pljesnete rukama. Može da pokazuje datum, godinu i temperaturu vazduha.

Za one moderne, klikni ovde.

 

 

 

Držač knjiga

drzac knjiga poklon

 

 

Za sve ljubitelje knjiga, intresantan poklon. Lep dodatak za dečiju sobu, da krasi policu sa knjigama. Takođe, za sve ljubitelja streličarstva ili serije Arrow. Lep je dodatak ukoliko poklanjate komplet knjiga pa da na ovaj način budu na jednom mestu. Ovakav držač je prosto kao stvoren za epsku fantastiku, ili neki drugi žanr.

Za ljubitelje knjiga i originalnih poklona klikni ovde.

 

 

Top Alko igre za Novu Godinu

 

Alko Rulet

rulet-lud-poklonBliži se vikend. Ne znate gde ćete izaći u subotu, možda vam društvo bane na gajbu a ponestalo vam je originalnih ideja. Sa alkholom žurka postaje zanimljivija, a ako ubacite još alko-rulet napravićete neviđeno uzbudljivu žurku. Rulet je sam po sebi neizvestan. Zamislite, svi posmatrate na koji će broj pasti kuglica, da li će biti crveno ili crno, šanse su 50% da popijete vaše piće. Ili ne. A onaj ko se usudi da bude diler, ukoliko kuglica padne na 0 taj pije sve

Kupi na klik!

 

 

 

Alko ne ljuti se

lud poklonSvi smo igrali čoveče ne ljuti se i uživali u toj igri.

Dobro, osim onih što bi gubili. Iznerviraš se kad te pojedu pred kućićom, kad nikako da dobiješ šesticu da izađeš iz kućice i kad ti fali samo taj jedan jedini broj da bi ušao u kućicu i postao pobednik! Ova verzija Čoveče ne ljuti se je igra za malo starije, gde ćete sa alkoholom uvesti dodatnu zabavu. Čak kod ovog načina igre, jedva ćete čekati da budete pojedeni, ne bili uzeli šot pića.

Kupi na klik!

 

 

 

X- OX

lud-poklon

O ovoj igri ne treba puno pisati. Ovo je možda najpoznatija igra na svetu i svaki put kad vam je dosadno možete odigrati par kratkih partija. Igra se u dvoje, tako da kad vi i vaš partner, provodite veče sami ova igra vam može biti odlična uvertira za ostatak večeri. Kao što i sami znate, ova igra se brzo odvija i brzo ide čašica za čašicom. Odlična ideja za opuštanje ili početak žurke.

Kupi na klik!

 

 

 

 

by Lud Poklon

Lud Poklon
Kosovska 23/3
21000 Novi Sad, Srbija
PIB: 106763058
M.B: 20675446

MP1 Bulevar
Bulevar Kralja Aleksandra 82
11000 Beograd

info@divin.rs

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Divin
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram