O nama

U svetu koji je prečesto okružen stresom i tamom, ništa nije važnije od osmeha i radosti ljudi, DIVIN nudi kolekcije koje kombinuju diverzitet, humor, originalnost i dobro raspoloženje.

Lagana, moderna, optimistična, nesputana i velikodušna, ponekad drska, ali uvek raspoložena, DIVIN kombinuje posao sa zadovoljstvom. Pošto je sada postao prava referenca u pogledu poklona, DIVIN je namenjen svim generacijama, od 7 do 77 godina!

Otkrivanje pre bilo koga drugog predmeta koji će postati „must have“ u ovom trenutku, ostati inovativan i originalan tako što ćete savršeno savladati umetnost diverzije, zamišljajući saradnju sa novim brendovima koji dele naš entuzijazam i našu energiju, naša je svakodnevna opsesija.
Naši kupci nam dolaze sa željom da budu iznenađeni i zavedeni. A ideja da ih zadovoljimo ne nedostaje nam!

Da bismo ponovo očarali svakodnevni život, uzdrmali rutinu i uneli nešto dodatno u običnost, nalazimo kolekcije koje su i originalne i pristupačne, pune neobičnih, šik ili dizajnerskih predmeta i neobičnih i pametnih za dom I stil života.

Veoma je jednostavno, ako želite da ugodite sebi ili drugima, to se obavezno dešava u DIVIN-u!

Mogućnost poručivanja

LIČNO PREUZIMANJE
U našem maloprodajnom objektu

by Lud Poklon

Lud Poklon
Kosovska 23/3
21000 Novi Sad, Srbija
PIB: 106763058
M.B: 20675446

MP1 Bulevar
Bulevar Kralja Aleksandra 82
11000 Beograd

info@divin.rs

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Divin
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram