Ova tema je važna i zanimljiva posebno u ovom periodu, jer su za manje od dva meseca Novogodišnji praznici, a vi zasigurno ne želite da dragim osobama poklonite nešto što im se ne dopada ili nije za njih. Sa druge strane, nemojte ih pitati šta žele – neka to bude iznenađenje! Potrudite se da napravite pravi izbor, jer on nije povezan sa novcem koji ste izdvojili za poklon, već se određenim psihološkim aspektima koje nije teško usvojiti i primeniti.

Naravno da ne možete uvek znati šta će nekome odgovarati, ali se možete potruditi da uzmete u obzir nekoliko stvari: zamislite osobu kojoj poklanjate i da li poklon ’ide uz nju’, neka poklon bude funkcionalan i ukoliko ste neodlučni – univerzalan, odaberite ono što je u skladu sa nečijim duhom, načinom odevanja, interesovanjima. Nikada ne birajte poklon prema sebi, jer ono što se vama dopada, ne znači da će odgovarati i drugome.

Radujte se predstojećim praznicima i obradujte nekoga pravim poklonom na www.ludpoklon.com!

Mogućnost poručivanja

LIČNO PREUZIMANJE
U našem maloprodajnom objektu

by Lud Poklon

Lud Poklon
Kosovska 23/3
21000 Novi Sad, Srbija
PIB: 106763058
M.B: 20675446

MP1 Bulevar
Bulevar Kralja Aleksandra 82
11000 Beograd

info@divin.rs

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Divin
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram